Soci Fundador

 

L’actuari d’assegurances i economista Jaume Quibus Rodríguez és DEA d’economia financera i comptabilitat, llicenciat en ciències actuarials i financeres, llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat de Barcelona i PDD per IESE-Universitat de Navarra. Membre titular de les associacions següents: Col·legi d’Actuaris de Catalunya, Instituto de Actuarios Españoles, International Actuarial Association, Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, i també d’Alumni d’IESE. Soci fundador el 1998 de la societat professional actuarial Quibus, membre titular amb el número 6 de societats del Col·legi d’Actuaris de Catalunya.

 

La seva activitat professional en tot el territori espanyol està focalitzada a crear valor en l’assessorament independent i qualificat per a l’estalvi i inversions per a la jubilació, mitjançant la contractació de productes de companyies d’assegurances nacionals, multinacionals i participades de banca i gestores de fons del sector assegurador i financer.

 

Així mateix, des de l’any 2010, participa activament, amb la divulgació del seu coneixement i experiència, en programes radiofònics, articles en premsa escrita i mitjans digitals.

 

Al llarg de tots aquests anys d’activitat professional i social, l’actuari d’assegurances Jaume Quibus ha desenvolupat extenses habilitats i capacitats per a la construcció formal del coneixement i l’enfortiment de les relacions personals basades en la mútua confiança amb estratègies beneficioses per a tots.

CONTACTA’NS!
C/Vilamarí 86-88, bajos – 08015 Barcelona

 

 Jaume Quibus | jaume@quibus.es | jaume@quibus.cat